Kaverini oli kuullut kokkaus-kursseista Balilla ja kokkailua sekä syömistä rakastavana innostuin totta kai heti. Kun kuulin vielä kurssista, jossa valmistettiin luomukasvisruokaa, innostuin vielä enemmän. Toisena Ubud- päivänä meidät tultiin noutamaan hotellilta ja ajelimme ensimmäiseksi ruokamarkkinoille, jotka olivat täynnä paikallista kaikenlaista ruokaa aina hedelmistä kuivattuihin kaloihin ja riisistä eläviin kanoihin sekä kaikenlaisesta tavarasta ja krääsästä käsitöihin. Mies-oppaamme osti balilaisia uhrilahjoja ja jack fruitia.
Kaikista ruuista tuli todella herkullista niin, että oli vaikea päättää, mikä oli parasta. Saimme kotiin viemisiksi reseptit sekä pienen sanomalehdestä tehdyn pussin, johon meille oli banaaninlehteen pakattu jälkkärin jämät, kookoksesta tehty kulho sekä pähkinöitä. Lopuksi kuskimme heitti meidät takaisin hotellille. Voin kyllä vain suositella kurssia kaikille, joita yhtään kiinnostaa ruoka ja kokkailu, sillä se oli kyllä kaikin puolin onnistunut!
Illalla menimme vielä katsomaan balilaista tanssia, joka oli näkemisen arvoinen kokemus ja aivan erilaista, mitä olisi voinut kuvitella.
Balilaista iltaa odottelen :)
VastaaPoistaSe pitää toteuttaa!
Poista